UTAMASUBJEKBAYARAN 

 
Subjek yang diajar Cikgu Bashier
 
Baiklah, saya hanya memfokuskan kepada 2 subjek sahaja iaitu:-

Prinsip Perakaunan

Terbuka kepada pelajar tingkatan 4 dan 5 serta pelajar matrikulasi

EkonomiAsas

Terbuka kepada pelajar tingkatan 4 dan 5 serta pelajar matrikulasi

 
# Sekiranya ada mana-mana pelajar atau individu yang berminat untuk belajar dengan saya berkaitan dengan subjek di atas, saya amat mengalu-alukan kehadiran anda. Saya yakin pelaburan anda terhadap ilmu pastinya berbaloi-baloi:-)

 
 
Perkhidmatan Tuisyen
 

Baiklah, saya akan menceritakan perkhidmatan tuisyen yang pernah saya tawarkan. Ia meliputi:
 
Home Tuition
 
Saya mempunyai pengalaman melakukan Home Tuition terutamanya di sekitar Kota Damansara, Denai Alam, Subang Bestari, Selangor dan Bandar Sri Permaisuri, Cheras. Kebiasaannya, saya akan datang sendiri ke rumah pelajar untuk mengajar pelajar terbabit. Bagi saya hal ini amat penting kerana keselamatan pelajar perlu dititikberatkan. Jadi, pelajar tidak perlu bersusah payah untuk menghadirkan diri ke tempat lain kerana saya sendiri yang akan datang ke tempat tinggal pelajar terbabit.
 
Tuition Centre
 
Saya juga mempunyai pengalaman mengajar di Pusat Tuisyen Minda Alpha Kota Damansara, Pusat Tuisyen Tunas Saujana Utama 3, Selangor dan Pusat Tuisyen Cikgu Mariyam, Flora Damansara. Bukan itu sahaja, saya juga pernah menjadi tenaga pengajar di Pusat Tuisyen Mawar di Seksyen 23 Shah Alam. Untuk pengetahuan anda semua, 3 pusat tuisyen terbabit hanya memilih calon-calon yang berkelayakan sahaja untuk mengisi jawatan sebagai tenaga pengajar di tempat mereka dan saya merupakan salah seorang guru yang terpilih.
 
# Secara kasarnya, saya mempunyai pengalaman dalam mendidik masyarakat Malaysia untuk menjadi seorang manusia yang berguna di Tuition Centre dan juga Home Tuition.
 
 
Keilmuan Disanjung,
 
Kecemerlangan Dijunjung!!
 

 
Cikgu Bashier boleh dihubungi melalui:

=======================
 
Handphone: 013-5902236
 
 
Website: cikgubashier.com
=======================

 

 

 
 
Keilmuan Disanjung, Kecemerlangan Dijunjung!!!
Ahmad Bashier bin Muhammad Afifi
@ Cikgu Bashier
P/S: Saya percaya pelaburan anda terhadap anak anda untuk memgikuti kelas tuisyen ini akan dibalas dengan kejayaan yang anda idam-idamkan untuk anak anda.
P/S/S: Cuba anda bayangkan anak anda menjadi pelajar terbaik ketika peperiksaan besar seperti PMR dan SPM diumumkan, saya pasti anda sebagai ibu bapa akan berasa bangga dengan kejayaan tersebut.
P/S/S/S: Orang yang ingin melihat kejayaan anak-anak nya perlu bertindak sekarang. Tanpa tindakan bermakna anda masih belum mahu melihat anak anda berjaya. Saya pasti dengan bayaran yang berpatutan, ianya adalah sangat berbaloi-baloi.
 

"Mencetus Impian, Melahir Cendekiawan"

 

UTAMASUBJEKBAYARAN